Κρυπτονομίσματα
bitcoin
bitcoin

Bitcoin (BTC)

Price
$ 55,401.00
ethereum
ethereum

Ethereum (ETH)

Price
$ 2,184.43
litecoin
litecoin

Litecoin (LTC)

Price
$ 254.14

Κρυπτονομίσματα

Τα κρυπτονομίσματα έχουν πλέον την θέση τους στις καθημερινές συναλλαγές φυσικών προσώπων και εταιρειών και έχουν αναγνωριστεί ως τρόπος συναλλαγών. Η εταιρεία μας έρχεται για να προσφέρει λύσεις σε αυτούς που θέλουν να επενδύσουν ή που θέλουν να κάνουν συναλλαγές, αλλά είτε δε γνωρίζουν είτε δεν έχουν το χρόνο για να ασχοληθούν.

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς τις τελευταίες δεκαετίες έχει καταστήσει αναγκαία τον συνεχή εμπλουτισμό των γνώσεών μας και την εναρμόνιση του καθενός από εμάς, με τις νέες τεχνολογίες αιχμής με στόχο να μπορούμε στο άμεσο μέλλον να λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον όπου η κύρια μορφή συναλλαγών θα βασίζεται στα κρυπτονομίσματα.

Όταν το 2009 έκανε την εμφάνιση του το Bitcoin, η παγκόσμια αγορά έσπευσε να το χλευάσει σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τις ισορροπίες ως είχαν.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Σουφλής Δημήτρης, όμως, ασχολήθηκε με την επαναστατική αυτή μορφή συναλλαγών, το blockhain, θεωρώντας το την εξέλιξη του υπάρχοντος χρήματος, με την μορφή που το ξέρουμε σήμερα.

 

Η φιλοσοφία μας

Η απλή λογική του Δημήτρη ήταν η εξής:
Από την ανταλλαγή προϊόντων περάσαμε στους πολύτιμους λίθους και από εκεί στα πρώτα αρχαία νομίσματα. Αργότερα αρχίσαμε να κόβουμε χαρτονομίσματα και κέρματα στα νομισματοκοπεία κάθε κράτους και φτάσαμε στις σημερινές τραπεζικές πλαστικές κάρτες και τελευταία στο web banking.

 

Το επόμενο στάδιο

Ποιό λοιπόν είναι το επόμενο στάδιο;

Τα κρυπτονομίσματα φυσικά, όπως αποδεικνύεται περίτρανα.

Τα κρυπτονομίσματα έχουν πλέον την θέση τους στις καθημερινές συναλλαγές φυσικών προσώπων και εταιρειών και έχουν αναγνωριστεί ως τρόπος συναλλαγών από πάρα πολλές πολυεθνικές εταιρείες και τράπεζες παγκοσμίως, καθώς και από την Κίνα ως κράτος των 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Η ραγδαία όμως αυτή εξέλιξη, αυξάνει ταυτόχρονα τις ανάγκες των επιχειρήσεων να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Τα τεράστια πλεονεκτήματα των κρυπτονομισμάτων είναι: η ταχύτητα των συναλλαγών, η ασφάλεια και η εχεμύθεια που παρέχουν, καθώς και το σχεδόν μηδενικό κόστος σε φόρους και κρατήσεις.

 

Δίνοντας λύσεις

Η εταιρεία μας έρχεται για να προσφέρει λύσεις σε αυτούς που θέλουν να επενδύσουν ή να κάνουν συναλλαγές αλλά είτε δε γνωρίζουν, είτε δεν έχουν το χρόνο για να ασχοληθούν.

Μέσα από το site μας μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα, να το αποθηκεύσετε σε δικό σας πορτοφόλι και επίσης, εαν επιθυμείτε, να αγοράσετε το δικό σας πορτοφόλι σε μορφή hardware (στικάκι).

Κύρια οφέλη:

  • Ασφάλεια και ταχύτητα συναλλαγών.
  • Υψηλές αποδόσεις.
  • Ιδιωτικότητα συναλλαγών – απόλυτη ανωνυμία (τεχνολογία blockchain).
  • Real time παγκόσμιες συναλλαγές
  • Συναλλαγές με σχεδόν μηδενικό κόστος.
Top 10 CryptoCoins
#NamePriceMarket CapChangePrice Graph (24h)